Kamp Vita Dag

Een Kamp Vita beleving, werk hard en haal het beste uit jezelf!

Wat is Kamp Vita Dag?

Wil jij een Kamp Vita belevenis alla kamp van KoningsBrugge!
Een belevenis om nooit meer te vergeten! Meld je dan aan voor een Kamp Vita Dag!

teamwork bij Kamp Vita Dag

Hoe gaat dit in zijn werk?

Kamp Vita Dag is een buitengewone ervaring waarin deelnemers hun fysieke en mentale grenzen verleggen. Tijdens de dag worden verschillende uitdagende activiteiten aangeboden, afgestemd op diverse niveaus. De deelnemers gaan niet alleen individuele uitdagingen aan, maar werken ook samen om teamgeest te versterken. Door deze intensieve, maar stimulerende aanpak, ontdekken deelnemers nieuwe aspecten van zichzelf en hun vermogens. Kamp Vita Dag is niet alleen een avontuurlijke reis, maar ook een kans om persoonlijke groei, teambuilding en zelfontdekking te ervaren.

Voordelen  Kamp Vita Dag ?

Ontdek de opwinding van Kamp Vita Dag, geïnspireerd door het succes van Kamp van  Koningsbrugge! Deze unieke belevenis op maat biedt talloze voordelen. Ten eerste bevordert het persoonlijke groei door zowel fysieke als mentale uitdagingen aan te gaan. Ten tweede versterkt het de teamgeest door samenwerking en sociale interactie. Daarnaast stimuleert het zelfontdekking door het blootleggen van jouw kerneigenschappen. Last but not least, creëert het onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan. 

R

Persoonlijke groei

R

Teamgeest verbeteren

R

Meer over jezelf ontdekken

R

Levenslange Herinneringen

deelnemers kamp vita krijgen uitleg min scaled

Prijzen en tijden Kamp Vita Dag

Kamp Vita Dag

Data Kamp Vita Dag

zondag 26 Mei of zondag 7 Juli 2024

Tijden: 0900 uur tot +/-  1500 uur

Recreatiepark Het Hulsbeek

Wat zijn de kosten?

€99,- p.p.

(maximaal 15 personen)

Wat krijg je op deze dag?
  • Fysieke controle in verband met gezondheid.
  • Fysieke en mentale activiteiten.
  • Uitdaging aangaan met jezelf.
  • Lunch inbegrepen en voldoende water aanwezig.
  • Afsluitend gesprek individueel.

Onze missie en visie

Onze missie

“Onze passie is mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met een speciaal buitenprogramma waarbij persoonlijke uitdagingen en leerdoelen centraal staan. Onze kernwaarden zijn hard werken, uitdagingen aangaan, veranderingen omarmen, eerlijk en oprecht zijn. We hebben veel ervaring in training op verschillende niveaus, met aandacht voor zowel fysieke als persoonlijke groei, wat de kern van ons programma is. Samen streven we ernaar om jou te inspireren en te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en het overwinnen van uitdagingen.”

Onze visie

“Onze visie is eenvoudig: het leven zit vol met moeilijke momenten en veranderingen. We willen mensen helpen om hiermee om te gaan. Hoe ga je om met twijfels? Wat zijn jouw sterke en zwakke kanten? Kun je die optimaal gebruiken? Wat wil je leren?

Ons buitenprogramma is een avontuur dat je uit je comfortzone haalt en je openstelt voor nieuwe dingen. Hierdoor kun je het beste in jezelf ontdekken en groeien, zelfs als het leven uitdagingen met zich meebrengt.”

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Samen bouwen we aan een Vitaal Leven!