Vita Training

Werk hard, maak plezier en word fitter en vitaler!

Routine is je grote vijand

Als je steeds hetzelfde doet tijdens het sporten, kan dat saai worden en ervoor zorgen dat je minder zin hebt. Als de oefeningen te voorspelbaar zijn, kan het zijn dat je er minder goed in wordt. Het is alsof je lichaam en geest wennen aan wat je doet, en daardoor kan je sporten minder goed gaan. Het is belangrijk om af en toe iets nieuws te proberen tijdens het sporten, zodat het leuk blijft en je gemotiveerd blijft om je best te doen.

deelenemers bezig met workout kamp vita min scaled

Combinatie van meerde sporten

Als je verschillende soorten sporten combineert, wordt je lichaam op veel manieren sterker en gezonder. Bij fitness werk je aan kracht en conditie. Crossfit voegt daar lenigheid, balans en uithoudingsvermogen aan toe. Met bootcamp oefen je niet alleen je conditie en coördinatie, maar ook teamwork, omdat je samen traint.

Door al deze sporten te mixen, train je niet alleen je hele lichaam, maar voel je je ook vitaler. Het zorgt ervoor dat je niet verveeld raakt, omdat elke sport verschillende vaardigheden aanspreekt. Zo blijf je gemotiveerd en werk je aan een sterker en gezonder lichaam op allerlei vlakken.

Voordelen Vita Training

Bij Vita Training ervaar je een dynamische mix van fitness, crossfit en bootcamp – een complete workout die alle elementen van deze sporten integreert. Net zoals voetbal fitness, combineert Vita Training kracht, conditie, lenigheid, balans en teamwork. Het is een veelzijdige benadering die niet alleen je fysieke gezondheid bevordert, maar ook zorgt voor een gevarieerde en motiverende trainingservaring. Met Vita Training krijg je het beste van alle werelden, waardoor je op een leuke en effectieve manier aan je algehele fitheid kunt werken.

R

Fysiek en mentaal fitter en vitaler worden

R

Verbetering van je conditie en kracht

R

Verbetering van je souplesse / lenigheid

R

Blessurevrij leren trainen

kracht workout bij Vita training

Prijzen en tijden Vita Training

Vita  Training

Trainingstijden

Dinsdag en Donderdag

vanaf 19.30 uur

Sportpark De Thij

Wat zijn de kosten?

€14,95

1x trainen per week €14,95 pm

2x trainen per week €19,95 pm

10 strippen €45,-

Onze missie en visie

Onze missie

“Onze passie is mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met een speciaal buitenprogramma waarbij persoonlijke uitdagingen en leerdoelen centraal staan. Onze kernwaarden zijn hard werken, uitdagingen aangaan, veranderingen omarmen, eerlijk en oprecht zijn. We hebben veel ervaring in training op verschillende niveaus, met aandacht voor zowel fysieke als persoonlijke groei, wat de kern van ons programma is. Samen streven we ernaar om jou te inspireren en te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en het overwinnen van uitdagingen.”

Onze visie

“Onze visie is eenvoudig: het leven zit vol met moeilijke momenten en veranderingen. We willen mensen helpen om hiermee om te gaan. Hoe ga je om met twijfels? Wat zijn jouw sterke en zwakke kanten? Kun je die optimaal gebruiken? Wat wil je leren?

Ons buitenprogramma is een avontuur dat je uit je comfortzone haalt en je openstelt voor nieuwe dingen. Hierdoor kun je het beste in jezelf ontdekken en groeien, zelfs als het leven uitdagingen met zich meebrengt.”

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Samen bouwen we aan een Vitaal Leven!