Over Ons

Wie of wat is Kamp Vita 

Meer over ons

Wij willen mensen helpen die in hun leven tegen persoonlijke grenzen aan lopen, die een mentale uitdaging zoeken of zichzelf nog beter willen leren kennen en daarmee aan de slag willen gaan om hun innerlijke kracht te ontdekken

Bjorn voor de website Kamp Vita poserend scaled

Bjorn

Thijs poserend voor Kamp Vita.nl

Thijs 

Thijs poserend voor website Kamp Vita

Wie is Thijs?

Ik ben Thijs en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in het mooie Oldenzaal. In mijn vrije tijd geniet ik van leuke activiteiten met mijn gezin, kijk ik graag een goede film en sport ik uiteraard. Sporten en genieten vind ik belangrijk en moeten in balans zijn.

Sporten is een rode draad in mijn leven. Vroeger deed ik vooral krachttrainingen. Daardoor merkte ik dat mijn spieren korter en stugger werden en dat ik weinig souplesse en lenigheid had. Daarom stapte ik over  naar het combineren van sportvormen zoals kracht, bootcamp, crossfit en duursport. Hierdoor werd ik veel fitter en vitaler.  Mijn opgedane kennis wilde ik graag doorgeven en begon met lesgeven in verschillende sportscholen.

Mijn passie haal ik uit het helpen van mensen om fitter en vitaler te worden, en dan niet alleen door het sporten, maar ook om uitdagingen aan te gaan, jezelf beter te leren kennen en grenzen op te zoeken.

Door mijn gedrevenheid weet ik mensen te motiveren en enthousiast te maken voor de verschillende onderdelen van Kamp Vita. Ik heb oog voor detail en let goed op de deelnemers, hierdoor kan ik de juiste adviezen geven. Humor en plezier maken tijdens het sporten vind ik belangrijk.

Kortom ik ben een gedreven, enthousiaste, sportieve, eerlijke trainer die het beste uit mensen wil halen! 

Wie is  Bjorn?

Ik ben Bjorn en woon in Oldenzaal met mijn 2 zoons. Daarnaast gelukkig met mijn vriendin en haar 2 dochters. In mijn vrije tijd geniet ik graag van ontspanning, gezelligheid opzoeken of een dagje Netflixen.Leuke dingen doen met mijn gezin is voor mij essentieel, en ik vind de balans tussen sporten en genieten van het leven belangrijk.

Na tien jaar dienst bij het korps mariniers, waar ik de wereld rondreisde, koos ik uiteindelijk voor een leven van huisje, boompje, beestje en meer tijd met mijn gezin. Momenteel werk ik in de jeugdzorg, waar ik veel voldoening haal uit het werken met jongeren met ASS-problematiek.

Sporten is altijd een rode draad in mijn leven geweest, van voetbal en fysieke arbeid in dienst tot krachttraining en hardlopen in mijn vrije tijd. Samen met Thijs geef ik Vita Training, waarin we de diversiteit van sporten combineren, zoals kracht, bootcamp, crossfit en duursport.

Als teamplayer, ofwel kartrekker, ben ik altijd in voor iets gezamenlijks, wat zowel in mijn diensttijd als in mijn werk en privéleven naar voren komt. Het is geweldig om samen met Thijs de weg van Kamp Vita te bewandelen, waar we mensen helpen fitter te worden en ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft geleid tot de oprichting van Kamp Vita, met als zijsporen Vita Training en Vita Sport & Spel.

Bjorn poserend voor Kamp Vita.nl

Werk hard, toon lef en leer jezelf beter kennen!

Waarom zou je voor Kamp Vita kiezen? Omdat dit een geweldige kans is om jezelf te verbeteren. Als je weet wat je goed kunt en waar je minder goed in bent, kun je een beter en gelukkiger leven leiden. Doe mee en begin je reis naar een betere versie van jezelf en meer succes.

Kamp Vita trainers Bjorn en Thijs poseren voor de over ons pagina
R

Sportief

R

Betrokken

R

Eerlijk

R

Gemotiveerd

R

Meelevend

Bekijk ons aanbod

Bij Kamp Vita hebben we verschillende sport- en spelprogramma’s voor iedereen. Of je nu van teamsport, individuele uitdagingen of recreatieve activiteiten houdt, we hebben iets voor jou.

Kamp Vita traject

Wij streven ernaar mensen te helpen positieve veranderingen te maken in hun leven en gedrag, door middel van fysieke inspanning en inzicht in hun karaktereigenschappen, zoals beschreven in onze missie en visie.

Meer informatie

Kamp Vita dag

Wij streven ernaar om onze deelnemers een Kamp van Koningsbrugge-ervaring te bieden die goed aansluit bij hun eigen niveau. Het betreft geen afvalrace, maar eerder een op maat gemaakte, persoonlijke fysieke en mentale belevenis. 

Meer informatie

Vita Training

Wij willen mensen helpen de algehele fitheid te verbeteren. Door kracht, uithouding, souplesse en mentale kracht te bundelen. Deze training is voor elk niveau toegankelijk, van beginner tot gevorderd, en richt zich op een evenwichtige en duurzame benadering van gezondheid. 

Meer informatie

Vita sport en spel

Door samen sport- en speloefeningen te doen, versterk je de band met je (klein)kind. Hierdoor vergroot je het zelfvertrouwen van je (klein)kind en beleef je samen plezier. Het is uniek om samen met je kind de oefeningen te doen, wat de relatie op een gezonde manier bevordert.

Meer informatie

Onze missie en visie

Onze missie

“Onze passie is mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met een speciaal buitenprogramma waarbij persoonlijke uitdagingen en leerdoelen centraal staan. Onze kernwaarden zijn hard werken, uitdagingen aangaan, veranderingen omarmen, eerlijk en oprecht zijn. We hebben veel ervaring in training op verschillende niveaus, met aandacht voor zowel fysieke als persoonlijke groei, wat de kern van ons programma is. Samen streven we ernaar om jou te inspireren en te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en het overwinnen van uitdagingen.”

Onze visie

“Onze visie is eenvoudig: het leven zit vol met moeilijke momenten en veranderingen. We willen mensen helpen om hiermee om te gaan. Hoe ga je om met twijfels? Wat zijn jouw sterke en zwakke kanten? Kun je die optimaal gebruiken? Wat wil je leren?

Ons buitenprogramma is een avontuur dat je uit je comfortzone haalt en je openstelt voor nieuwe dingen. Hierdoor kun je het beste in jezelf ontdekken en groeien, zelfs als het leven uitdagingen met zich meebrengt.”

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Samen bouwen we aan een Vitaal Leven!