Vita Sport en Spel

Maak plezier en werk samen aan de ontwikkeling van je kind!

Versterk je band met je kind

Deze activiteit versterkt de band tussen ouder en kind door samen plezier te beleven aan sport en spel. Het creëert niet alleen mooie herinneringen, maar bevordert ook communicatie en begrip

moeder met kids bezig aan workout bij Vita Sport en Spel

Wat bereik je ermee?

Deze activiteit verdiept de ouder-kindrelatie door gezamenlijk plezier te beleven aan sport en spel. Het creëert blijvende herinneringen, bevordert effectieve communicatie en begrip, terwijl het gezamenlijk oplossen van uitdagingen teamwork en strategisch denken stimuleert. Kortom, het versterkt de band en ontwikkelt essentiële vaardigheden voor een hechte relatie.

Vita Sport en Spel creëert een stimulerende omgeving waarin plezier en samenwerking centraal staan. De deelnemers ervaren niet alleen de vreugde van sport en spel, maar ontwikkelen ook belangrijke sociale vaardigheden. Door op een speelse manier uitdagingen aan te gaan, worden teamwork, strategisch denken en communicatie aangemoedigd.

 

Voordelen Sport en Spel

Vita Sport en Spel voor ouder en kind bieden tal van voordelen. Allereerst bevordert het de fysieke gezondheid van zowel ouder als kind. Door op een speelse manier verschillende sporten en spelletjes te beoefenen, wordt de motoriek, coördinatie en kracht van beide generaties gestimuleerd.

R

Leeftijd vanaf 4 jaar

R

Plezier maken

R

Band ouder kind dmv sport versterken

R

Fysiek en mentaal fitter en vitale worden

R

Zelf vertrouwen kind verbeteren

atributen die Vita Sport en Spel gebruikt tijdens trainingen

Prijzen en tijden Vita Sport en Spel

Vita Sport en Spel

Trainingstijden

leeftijd vanaf 4 jaar

Vanaf 10:00 uur

Sportpark De Weschterik

(in de winter in de zaal De Kolk)

Wat zijn de kosten?

€19,95

per maand (dit is inclusief Pasen, Halloween,Koningsspelen)

6 strippen 49,95 

Onze missie en visie

Onze missie

“Onze passie is mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met een speciaal buitenprogramma waarbij persoonlijke uitdagingen en leerdoelen centraal staan. Onze kernwaarden zijn hard werken, uitdagingen aangaan, veranderingen omarmen, eerlijk en oprecht zijn. We hebben veel ervaring in training op verschillende niveaus, met aandacht voor zowel fysieke als persoonlijke groei, wat de kern van ons programma is. Samen streven we ernaar om jou te inspireren en te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en het overwinnen van uitdagingen.”

Onze visie

“Onze visie is eenvoudig: het leven zit vol met moeilijke momenten en veranderingen. We willen mensen helpen om hiermee om te gaan. Hoe ga je om met twijfels? Wat zijn jouw sterke en zwakke kanten? Kun je die optimaal gebruiken? Wat wil je leren?

Ons buitenprogramma is een avontuur dat je uit je comfortzone haalt en je openstelt voor nieuwe dingen. Hierdoor kun je het beste in jezelf ontdekken en groeien, zelfs als het leven uitdagingen met zich meebrengt.”

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Samen bouwen we aan een Vitaal Leven!